Your Balance     V/ Charlotte Jensen     

Bondehaven 19D 8541 Skødstrup    mail@yourbalance.dk     tlf. 20 78 39 75     www.yourbalance.dk

Yoga efterår 2019

 

Alle yogahold afholdes ved Fysiodanmark i Skødstrup

 

Vi starter op i uge 35

 

Mandage:

Blid morgen yoga kl 8.15 til kl 9.15 (lille sal)

Yoga for teens kl 17.00 til kl 17.55 (lille sal)

Stress af med yoga kl 18.00 til kl 18.55 (lille sal)

Mig og mit stofskifte kl 19.00 til kl 19.55 (store sal) Lukket hold

Herre yoga kl 20.00 til kl 21.00 (store sal)


Onsdage:

Restorativ yoga kl 8.15 til kl 9.15 (lille sal)


Flg dage er der ingen træning pga ferie og kursus: 4/9, 23/9, 25/9, 27/11 og den 2/12


Herre yoga:

En klasse kun for mænd. Vi laver yogaen mere maskulin. Vi har fokus på styrke, balance og smidighed. Vi bruger åndedrættet til at finde ro i krop og sind. Vi bruger meditationen til at finde pausen mellem tankerne. Hver klasse afsluttes med en afspænding.

 

Stress af med yoga:

I denne klasse har vi fokus på åndedrættet og de blide yoga bevægelser som skaber kontakt med krop og sind samt skaber ro. Vi blander lidt forskellige stilarter som Hatha slow flow, yin yoga og restorativ yoga. Klassen er for dig som trænger til en pause fra en til tider hektisk hverdag. Vi arbejder med bevidst nær omkring krop, sind og sjæl.


Restorativ yoga:

Restorativ yoga er lig med ren selvforkælelse, på en blid og rolig måde. Alle stillinger forgår siddende eller liggende og oftest understøttet af tæpper, puder og andre hjælpemidler. I Restorativ yoga er vores mål at sænke aktiviteten i den sympatiske nervesystem, så det parasympatiske nervesystem kan få lov til at arbejde med at regenerer krop og sind. Restorativ yoga er godt for alle ved at vi finder roen og naturlige stilhed i kroppen, men det er især godt til dig der tumler med tankemylder, uro i kroppen og generelt går rundt og føler dig stresset i større eller mindre grad.

 

Yoga for teens:

En klasse for både piger og drenge i alderen fra 12 til 17 år. Vi laver Hatha yoga som er en enkel  yoga form, der indeholder klassiske yoga øvelser, meditation og åndedrætsøvelser. Vores fokus i Hatha yoga er at lave øvelserne i et roligt tempo, hvor øvelserne udføres korrekt og tilpasset din krop. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – yin og yang – maskulin og feminin. Gennem Hatha yoga forsøger vi at balancere disse modstående kræfter.

Med yoga flow sætter vi lidt mere tempo og energi i øvelserne. Vi tager Hatha øvelserne og sætter dem sammen i et let og energisk flow. Vi udfordrer kroppen med styrke, balance og koordinering, men samtidig bevarer vi den indre ro og opmærksomhed. Vi oplever herigennem, hvordan kroppen tager imod de forskellige øvelser.


Blid morgen yoga:

En klasse hvor vi laver blid Hatha yoga med fokus på bevidst nær i krop, sind og sjæl. Vi vækker og styrker krop og sind så vi kan være bevidste omkring de ting vi oplever i vores hverdag. 


Mig og mit stofskifte (lukket hold) INFOAFTEN mandag den 19/8 2019

Dette er et 10 ugers forløb til dig som er udfordret i forhold til dit stofskifte. Det kan være for lavt eller for højt, måske er du allerede er i medicinsk behandling og har en diagnose fra stofskifte klinikken. Jeg tager udgangspunkt i de udfordringer vi stofskifte patienter oplever i vores hverdag både de fysiske men også de psykiske. Dette forløb kommer til at bestå af bedre forståelse af din sygdom, hvorfor fik jeg den og hvad gør jeg selv for at få det bedre. Vi laver yoga, meditere, følesesforløsende terapi, heeling og vi har fokus på kost og kostilskud. Dette er et lukket hold, dvs at der ikke er nye ansigter hver gang, du skal forholde dig til. Udover de 10 mødegange, tilbyder jeg en Metasundhedsanalyse af din diagnose/ sygdom, to tankefeltsterapi sessioner samt adgang til en lukket FB gruppe hvor du kan finde støtte og opbakning fra de andre i gruppen.

 

Tilmelding:

Send en mail til mail@yourbalance.dk med flg. oplysninger:

-Hvilket hold ønsker du at deltage på

-Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse

Hvis du vælger et klippekort skal du tilmelde fra gang til gang på onlinebooking. Ved valg af abonnement er du garanteret en plads på det hold du vælger, men er du forhindret skal du huske at afmelde dig også på online bookingen.

 

Pris:

Klippekort  950,- for 10 klip 

Hvis du vælger klippkort kan du frit vælge mellem flg. hold hver uge: Blid morgen yoga, Stress af med yoga og Restorativ yoga

Abonnement 1200,-  Så er du garanteret en plads på det hold du melder dig til. 

Prøvetime er gratis.

Stofskifte forløb 4500,- (10 mødegange) incl. Metasundhedsanalyse og to tankefelts terapi sessioner.

 

Der er 15 pladser på holdene ved FysioDanmark Skødstrup og parkering udenfor lokalerne.

 

Betaling:

Via MobilePay: 90009 (skriv navn og hold)

Kontooverførsel: 3409 0011107532 (skriv navn og hold)

 

Yoga one on one:

Hvis du er interesseret i at få ene undervisning i yoga, både for at forbedre dit nuværende niveau eller hvis du tumler med nogle skavanker der betyder at du er utryg ved at komme på et traditionelt yogahold. Så tilbyder jeg også yoga one on one. Jeg tager udgangspunkt i hvad dine behov og udfordringer er og i fællesskab laver vi et program som du kan lave når som helst du har lyst. Pris 750,- og varighed 75 min.

 

Jeg glæder mig til at lave yoga med dig.

Namaste

Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdtræning

Copyright © All Rights Reserved Your Balance 2014