Yoga  2020

 

Alle yogahold afholdes ved Fysiodanmark i Skødstrup

 

Vi starter op i uge 2

 

Mandage:

Blid morgen yoga kl 8.15 til kl 9.15 

Yin yoga kl 18.00 til kl 18.55 

Herre yoga kl 20.00 til kl 21.00 


Onsdage:

Restorativ yoga kl 8.15 til kl 9.15 


Flg dage er der ingen træning pga ferie, hellidage og kursus 10/2, 12/2, 1/4, 13/4, 1/6, 3/6.


Herre yoga:

En klasse kun for mænd. Vi laver yogaen mere maskulin. Vi har fokus på styrke, balance og smidighed. Vi bruger åndedrættet til at finde ro i krop og sind. Vi bruger meditationen til at finde pausen mellem tankerne. Hver klasse afsluttes med en afspænding.

 

Yin yoga:

Yin yoga er en meditativ form for yoga, hvor vi holder strækkene i 3 til 5 min. Alle øvelser laves siddende eller liggende. I yin yogaen er det primær fouks på facier, led og ledbånd. Yin yoga laver vi for at finde balance og nærvær i kroppen. Ved at holde strækkene i længere tid, får vi en dybere effekt af strækket og krop og sind får tid og ro til at mærke hvad er det der forgår i kroppen lige nu og her. Yin yoga er godt for alle men især for dig der har en følelse af at du mangler smidighed og fleksibilitet i kroppen. Yin yoga er også en rigtig godt for dig som er meget fysisk aktiv med f.eks løb, cykling, fodbold, håndbold osv.


Restorativ yoga:

Restorativ yoga er lig med ren selvforkælelse, på en blid og rolig måde. Alle stillinger forgår siddende eller liggende og oftest understøttet af tæpper, puder og andre hjælpemidler. I Restorativ yoga er vores mål at sænke aktiviteten i den sympatiske nervesystem, så det parasympatiske nervesystem kan få lov til at arbejde med at regenerer krop og sind. Restorativ yoga er godt for alle ved at vi finder roen og naturlige stilhed i kroppen, men det er især godt til dig der tumler med tankemylder, uro i kroppen og generelt går rundt og føler dig stresset i større eller mindre grad.

 

Blid morgen yoga:

En klasse hvor vi laver blid Hatha yoga med fokus på bevidst nær i krop, sind og sjæl. Vi vækker og styrker krop og sind så vi kan være bevidste omkring de ting vi oplever i vores hverdag. 

 

Tilmelding:

Send en mail til mail@yourbalance.dk med flg. oplysninger:

-Hvilket hold ønsker du at deltage på

-Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse

Hvis du vælger et klippekort skal du tilmelde fra gang til gang på onlinebooking. Ved valg af abonnement er du garanteret en plads på det hold du vælger, men er du forhindret skal du huske at afmelde dig også på online bookingen.

 

Pris:

Klippekort  950,- for 10 klip 

Hvis du vælger klippkort kan du frit vælge mellem flg. hold hver uge: Blid morgen yoga, Yin yoga og Restorativ yoga

Abonnement 1800,-  Så er du garanteret en plads på det hold du melder dig til. 

Prøvetime er gratis.

 

Der er 15 pladser på holdene ved FysioDanmark Skødstrup og parkering udenfor lokalerne.

 

Betaling:

Via MobilePay: 90009 (skriv navn og hold)

Kontooverførsel: 3409 0011107532 (skriv navn og hold)

 

Yoga one on one:

Hvis du er interesseret i at få ene undervisning i yoga, både for at forbedre dit nuværende niveau eller hvis du tumler med nogle skavanker der betyder at du er utryg ved at komme på et traditionelt yogahold. Så tilbyder jeg også yoga one on one. Jeg tager udgangspunkt i hvad dine behov og udfordringer er og i fællesskab laver vi et program som du kan lave når som helst du har lyst. Pris 750,- og varighed 75 min.

 

Jeg glæder mig til at lave yoga med dig.

Namaste

Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdtræning

Your Balance     V/ Charlotte Jensen     

Bondehaven 19D 8541 Skødstrup    mail@yourbalance.dk     tlf. 20 78 39 75     www.yourbalance.dk

Copyright © All Rights Reserved Your Balance 2014