Yoga foråret 2019

 

Yoga i Studstrup og ved FysioDanmark Skødstrup

 

Vi starter op i uge 2 2019

 

Mandage:

Yin yoga kl 18.00 til kl 19.15 i Studstrup

Herre yoga kl 20.00 til kl 21.00 i Skødstrup

Tirsdage:

Blid morgen yoga kl 8.15 til kl 9.30 i Studstrup

Onsdage:

Restorativ yoga kl 8.10 til kl 9.10 i Skødstrup

Torsdage:

Yoga for alle kl 19.30 til kl 20.45 i Studstrup

 

 

Herre yoga:

En klasse kun for mænd. Vi laver yogaen mere maskulin. Vi har fokus på styrke, balance og smidighed. Vi bruger åndedrættet til at finde ro i krop og sind. Vi bruger meditationen til at finde pausen mellem tankerne. Hver klasse afsluttes med en afspænding.

 

Yin yoga:

I den blide yin yoga strækker vi kroppen og kobler af fra hverdagens stress og jag. Vi sætter fokus på åndedrættet, som hjælper kroppen med at give slip på følelser eller konstant tankemylder, som kan sætte sig i kroppen. Vi vender opmærksomheden indad og lader roen overtage kroppen.

Med de blide stræk har vi fokus og arbejder med bindevæv, led og knogler. Vi strækker hofteområdet, lænd og hasemuskler, som har tendens til at blive ufleksible i en ofte stillesiddende hverdag.

Yin yoga er en mindful form for yoga med primært liggende og siddende stillinger, hvor vi holder strækkende i 3 til 5 minutter. Vi understøtter med puder, blokke og tæpper for optimalt udbytte af øvelserne. Ved yin yoga er det en god ide at medbringe en ekstra trøje, da yogaformen er stille.

 

Restorativ yoga:

Restorativ yoga er lig med ren selvforkælelse, på en blid og rolig måde. Alle stillinger forgår siddende eller liggende og oftest understøttet af tæpper, puder og andre hjælpemidler. I Restorativ yoga er vores mål at sænke aktiviteten i den sympatiske nervesystem, så det parasympatiske nervesystem kan få lov til at arbejde med at regenerer krop og sind. Restorativ yoga er godt for alle ved at vi finder roen og naturlige stilhed i kroppen, men det er især godt til dig der tumler med tankemylder, uro i kroppen og generelt går rundt og føler dig stresset i større eller mindre grad.

 

Hatha yoga/flow:

Hatha yoga er en enkel basis yoga form, der indeholder klassiske yoga øvelser, meditation og åndedrætsøvelser. Vores fokus i Hatha yoga er at lave øvelserne i et roligt tempo, hvor øvelserne udføres korrekt og tilpasset din krop. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – yin og yang – maskulin og feminin. Gennem Hatha yoga forsøger vi at balancere disse modstående kræfter.

Med yoga flow sætter vi lidt mere tempo og energi i øvelserne. Vi tager Hatha øvelserne og sætter dem sammen i et let og energisk flow. Vi udfordrer kroppen med styrke, balance og koordinering, men samtidig bevarer vi den indre ro og opmærksomhed. Vi oplever herigennem, hvordan kroppen tager imod de forskellige øvelser.

 

Tilmelding:

Send en mail til mail@yourbalance.dk med flg. oplysninger:

-Hvilket hold ønsker du at deltage på

-Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse

Hvis du vælger et klippekort skal du tilmelde fra gang til gang på onlinebooking. Ved valg af abonnement er du garanteret en plads på det hold du vælger, men er du forhindret skal du huske at afmelde dig også på online bookingen.

 

Pris:

Klippekort Studstrup 1000,- for 10 klip så kan du vælge mellem holdene i Studstrup, såfremt der er plads.

Abonnement Studstrup 1600,- Så er du garanteret en plads på det hold du melder dig til.

Klippekort Skødstrup 950,- for 10 klip

Abonnement Skødstrup 1550,- Så er du garanteret en plads på det hold du melder dig til

 

En undervisningstime i Studstrup er 75 min og 60 min i Skødstrup.

 

Der er 8 pladser på hvert hold i Studstrup. Der findes parkeringspladser ved Stranden/ Fiskerhøj.

Der er 15 pladser på holdene ved FysioDanmark Skødstrup og parkering udenfor lokalerne.

 

Betaling:

Via MobilePay: 90009 (skriv navn og hold)

Kontooverførsel: 3409 0011107532 (skriv navn og hold)

 

Yoga one on one:

Hvis du er interesseret i at få ene undervisning i yoga, både for at forbedre dit nuværende niveau eller hvis du tumler med nogle skavanker der betyder at du er utryg ved at komme på et traditionelt yogahold. Så tilbyder jeg nu yoga one on one i egne lokaler. Jeg tager udgangspunkt i hvad dine behov og udfordringer er og i fællesskab laver vi et program som du kan lave når som helst du har lyst. Pris 750,- og varighed 75 min.

 

Jeg glæder mig til at lave yoga med dig.

Namaste

Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdtræning

Your Balance     V/ Charlotte Jensen     Massage Terapeut

Blishønevej 6     8541 Skødstrup     Studstrup     mail@yourbalance.dk     tlf. 20 78 39 75     www.yourbalance.dk

Copyright © All Rights Reserved Your Balance 2014